ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

σχολικά " ενδιαφέροντα"'

Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

  Θα πίστευες ποτέ, αν σου το έλεγαν, ότι θα μου άρεσε το Λύκειο και μάλιστα αρκετά ώστε να μην παραπονιέμαι ότι δεν θέλω να πάω στο σχολείο; Λοιπόν, αυτό συμβαίνει όσο και αν σε εκπλήσσει! Στην αρχή είχα τρομερό άγχος για την όλη κατάσταση αλλά τώρα με ενθουσιάζει. Αφού να φανταστείς ξυπνάω το πρωί ανυπομονώντας να πάω σχολείο.
  Σαν φτάνω εκεί, τότε αρχίζει όλη η πλάκα. Με τις φίλες μου κάνουμε πολλές τρέλες. Της Φιλιώς της αρέσει ένα παιδί και όποτε περνάει από δίπλα μας αρχίζουμε να φωνάζουμε το όνομά της, την σπρώχνουμε και λέμε διάφορες ανοησίες για να την πειράξουμε και εκείνη κάνει πως θυμώνει αλλά στην πραγματικότητα δεν μας κρατάει κακία, γιατί μετά γελάει και αυτή μαζί μας.
  Και αυτός όμως φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη Φιλιώ, διότι την κοιτάει συνέχεια και χαμογελάει. Τον λένε Χρήστο , και το σπουδαιότερο, είναι ότι έχει και ωραίους φίλους. Πού ξέρεις; Ίσως η ιστορία να έχει καλύτερη κατάληξη απ’ ό, τι περιμένουμε! Αν υπάρξουν εξελίξεις, πράγμα που θέλω να συμβεί, θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις!

                                                                                    Για πάντα μαζί,
                                                                                        Νεφέλη. J

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου